
Burger z wołowiną stał się jakiś czas temu daniem w którym mocno zagustowaliśmy . Kiedyś zwykła sucha buła pszenna z byle jakim kotletem surówkami i nieraz przypadkowym sosem została podmieniona na takiego którego nie można nie kochać . Jesteśmy świadomi , że burger dopiero wtedy smakuje gdy znajdzie się w nim wysokiej jakości wołowina a bułka musi być maślana , lekka , jędrna i miękka . Oczywiście cała kompozycja warzyw i sosu podkręca smak burgera , więc wniosek jest jeden -trzeba się przyłożyć.
By osiągnąć finalnie danie o którym myślisz , wybierz produkty świeże i wysokiej jakości , w szczególności mięso . Przepis na bułkę maślaną do burgera znajdziesz tutaj , jeżeli zdecydujesz się na zakup - pamiętaj , maślana lekko słodka , najlepiej z miejscowej zaufanej piekarni . Podaję podstawowy przepis na sos który łatwo się przygotowuje i bardzo pasuje do dania , ale tu także można doprawić po swojemu.